SI EN

NoviceRSS

29.04.2010
Celtra je v San Franciscu predstavila nov produkt za mobilno oglaševanje

Celtra je prejšnji teden na Ad:Techu v San Franciscu predstavila svoj novi produkt za mobilno oglaševanje. Celtra.ADV je prva platforma na tržišču, ki omogoča kreiranje interaktivnih “rich media” mobilnih banerjev s pomočjo web aplikacije.


Platforma bistveno poenostavlja oglaševanje v mobilnih aplikacijah ter ponuja nove možnosti za integrirane marketinške kampanje. Celtra.ADV je celovita rešitev, ki obsega:

  • Device runtime - SDK (omogoča prikazovanje interaktivnih oglasov v mobilnih aplikacijah)
  • Ad server (omogoča distribucijo oglasov)
  • ADV platformo (web aplikacija za kreiranje banerjev in upravljanje kampanje)
  • iPhone Showcase App (mobilna aplikacija ki omogoča testiranje oglasov)

V začetku junija bo Celtra v sodelovanju z agencijo Amobee, ki jih je izbrala za rich-media mobile advertising partnerja, Celtra.ADV platformo predstavila tudi na konferenci Ad Age Creativity & Technology v New Yorku, ki velja za eno od najprejstižnejših marketinških konferenc.Novice portfeljskih družb

arhiv novic 2020 2019 2017 2016 2014 2013 2012 2011 2010

IFSEC 2010: TAB Systems zopet nagrajen

24.05.2010

Podjetje Tab Sistems iz Naklega se je s svojo najnovejšo biometrično enoto za kontrolo dostopa, smarti® Guardeon, že peto leto zapored uvrstilo med finaliste za nagrado na mednarodnem varnostnem sejmu IFSEC. Letos je bil...


Preberi več ...

Lansirana spletna aplikacija Wasapa

09.02.2010

Vasapa d.o.o., hčerinska družba podjetja Novitim d.o.o., je razvila spletno aplikacijo, ki uporabnikom omogoča, da ustvarijo svojo glasbo, jo deljo z drugimi ali jo celo prodajo.


Preberi več ...