SI EN

NoviceRSS

16.12.2013
Celtri se je pridružil Todd Taplin iz podjetja Adobe

Celtra, največji igralec na področju rich media mobilnega oglaševanja, je na mesto izvršnega podpredsednika za prodajo, strategijo in storitve, zaposlila Todda Taplina.


Todd se je pridružil Celtri iz podjetja Adobe, kjer je deloval kot podpredsednik skupine za oglaševanje, ki je odgovorna za komunikacijsko strategijo, prodajo in vodenje Adobe platforme, pred tem pa je nekaj let delal v Collective in vodil prodajo v Yahoo in [24]7 Media.

Todd Taplin se pridružuje Celtrini ekipi v Bostonu, kjer bo s svojimi izjemnimi vodstvenimi in strokovnimi izkušnjami prispeval k uresničitvi Celtrinih globalnih načrtov, da so-oblikuje prihodnost mobilnega oglaševanja, ter podvoji število zaposlenih in prihodke do konca leta 2014.

»Tehnologija Celtre ima ogromen potencial tudi izven obstoječega trga mobilnega oglaševanja. Zelo sem vesel, da sem se pridružil tako talentirani ekipi v tej ključni fazi in bom sodeloval pri tem, da Celtro popeljemo na naslednjo raven,« je ob imenovanju poudaril Taplin.

Podobno meni tudi direktor in soustanovitelj podjetja, Mihael Mikek, ki je ob Taplinovem prihodu poudaril: »Imamo zelo ambiciozne načrte za rast našega izdelka in posla. Taplin ima prave izkušnje in znanje za vodenje našega poslovanja in s pomočjo katerih bo lahko Celtra iz vodilnega podjetja na področju mobilnega oglaševanja postala nekaj veliko večjega.«Novice portfeljskih družb

arhiv novic 2020 2019 2017 2016 2014 2013 2012 2011 2010

iSTUDIO postal najboljši zaposlovalec na Hrvaškem!

09.12.2013

5. decembra je zaposlitveni portal MojPosao objavil seznam najboljših zaposlovalcev na Hrvaškem za leto 2013.


Preberi več ...

ShoutEm platforma integrirana s Shopify!

28.11.2013

Pred kratkim je družba sporočila, da je ShoutEm platforma za izdelavo in objavo mobilnih aplikacij integrirana s Shopify platformo za izgradnjo lastne spletne trgovine.


Preberi več ...

iSTUDIO postal certificirani partner za Google Analytics!

19.11.2013

Po nekaj mesečnem prijavnem postopku je iSTUDIO sklenil strateški dogovor z Googlom, da postane Google Analytics Certified Partner.


Preberi več ...

Nove priložnosti za TMG-BMC na novih trgih!

19.11.2013

Po vstopu na Kitajsko in v Rusijo je TMG-BMC razširil svojo distribucijsko mrežo v Indijo, J Afriko in Saudsko Arabijo, prva naročila za TMG100 sisteme pa je družba dobila tudi iz ZDA.


Preberi več ...

Romunija se je pridružila Excellent SME družini!

24.06.2013

Pred kratkim je Connet naznanil, da se je Romunija pridružila rastoči Excellent SME družini.


Preberi več ...

ShoutEm predstavil ShoutEm V4!

24.06.2013

Pred kratkim je ShoutEm predstavil novo verzijo platforme za izdelavo mobilnih aplikacij, ShoutEm V4.


Preberi več ...

Celtra prejela novo investicijo v višini 4 milijone dolarjev!

18.01.2013

Celtra je naznanila, da je po investiciji od ameriških skladov GrandBanks Capital in Fairhaven Capital prejela novo investicijo v višini 4 milijonov ameriških dolarjev od sklada SoftBank Capital.


Preberi več ...