SI EN

NoviceRSS

26.11.2014
Efos sklenil partnerski dogovor z Adama Australia

Pred kratkim je Efos podpisal partnersko pogodbo s podjetjem Adama Australia, ki je tako postalo ekskluzivni distributer Efosovega sistema za avtomatsko zaznavanje in spremljanje pojava škodljivih žuželk Trapview v Avstraliji in Novi Zelandiji.


»To partnerstvo je primer, kako namerava Adama na avstralski trg vpeljati enostavne digitalne rešitve. Z rešitvijo Trapview ponujamo inovativno tehnologijo, ki omogoče več kot katerakoli rešitev, ki je trenutno na trgu. Skupaj s partnerji bomo trgu ponudili zmogljivo digitalno orodje, ki bo skupaj s pravimi kemičnimi preparati poenostavllo kompleksno in zahtevno delo pridelovalcev," je dejal Adam Phelan, Adamin direktor marketinga.

Trapview z revolucionarno tehnologijo in integriranim sistemom nudi inovativno in enostavno rešitev za pridelovalce, agronome in raziskovalce, ki spremljajo populacije škodljivcev. Sistem posname fotografije škodljivcev v pasteh na terenu in omogoča njihovo avtomatsko prepoznavo. Populacije škodljivcev in njihovo dinamiko je mogoče v realnem času spremljati prek aplikacije na osebnih računalnikih in mobilnih napravah, sistem pa nudi analitiko in hitra opozorila v primeru pojava škodljivcev.

Adama Australia je vodilni globalni proizvajalec in distributer rešitev za zaščito rastlin. Podjetje ponuja učinkovite rešitve za pridelovalce v celotni vrednostni verigi, vključno z zaščito posevkov, novimi tehnologijami pridelovanja, pa do komplementarnih dejavnosti. Podjetje Adama je uvrščeno na visoko sedmo mesto v agro-kemični industriji in je prepoznavna po inovativnosti, svojem pristopu k razvoju produktov in tehnologij, ki v središče postavlja pridelovalca, ter po uveljavljanju strogih standardov varovanja okolja in nadzora kakovosti. Novice portfeljskih družb

arhiv novic 2014 2013 2012 2011 2010

iSTUDIO predstavil novo ime, logo in slogan

21.03.2014

18. marec, Zagreb - iSTUDIO je na dogodku iWENT predstavil svoje novo ime, logo, slogan in prihodnje načrte.


Preberi več ...