SI EN

NoviceRSS

19.11.2013
iSTUDIO postal certificirani partner za Google Analytics!

Po nekaj mesečnem prijavnem postopku je iSTUDIO sklenil strateški dogovor z Googlom, da postane Google Analytics Certified Partner.


Google Analytics Certified Partner Program je globalna mreža visoko kvalificiranih podjetij, ki so specializirana za Google Analytics – brezplačno profesionalno orodje za analitiko. Certificirani partnerji lahko podjetjem vseh velikosti ponudijo profesionalno izobraževanje, implementacijo in prilagoditve spletnih strani ter svetovanje za povečanje učinkovitosti spletnih strani in oglaševalskih kampanj.  Vsi certificirani partnerji (GACP) so skrbno preverjeni s strani Googla in morajo izpolnjevati stroge kvalifikacijske standarde.

Kot GACP bo z implementacijo in uporabo orodja Google Analytics iSTUDIO lahko svojim strankam ponudil še boljše storitve. Kot je povedal direktor podjetja, Daniel Ackermann:

"To je pomemben mejnik za iSTUDIO, saj dokazuje, da smo na pravi poti. Vsak dan pridno delamo z namenom, da izboljšamo svoje znanje in izpopolnimo to, kar delamo. Našo ekipo sestavljajo odlični strokovnjaki z ogromno znanja, zato si bomo prizadevali, da postanemo še boljši in tudi v prihodnje ostanemo prepoznavni kot strokovnjaki na področju digitalnega oglaševanja."Novice portfeljskih družb

arhiv novic 2020 2019 2017 2016 2014 2013 2012 2011 2010

Celtri se je pridružil Todd Taplin iz podjetja Adobe

16.12.2013

Celtra, največji igralec na področju rich media mobilnega oglaševanja, je na mesto izvršnega podpredsednika za prodajo, strategijo in storitve, zaposlila Todda Taplina.


Preberi več ...

iSTUDIO postal najboljši zaposlovalec na Hrvaškem!

09.12.2013

5. decembra je zaposlitveni portal MojPosao objavil seznam najboljših zaposlovalcev na Hrvaškem za leto 2013.


Preberi več ...

ShoutEm platforma integrirana s Shopify!

28.11.2013

Pred kratkim je družba sporočila, da je ShoutEm platforma za izdelavo in objavo mobilnih aplikacij integrirana s Shopify platformo za izgradnjo lastne spletne trgovine.


Preberi več ...

Nove priložnosti za TMG-BMC na novih trgih!

19.11.2013

Po vstopu na Kitajsko in v Rusijo je TMG-BMC razširil svojo distribucijsko mrežo v Indijo, J Afriko in Saudsko Arabijo, prva naročila za TMG100 sisteme pa je družba dobila tudi iz ZDA.


Preberi več ...

Romunija se je pridružila Excellent SME družini!

24.06.2013

Pred kratkim je Connet naznanil, da se je Romunija pridružila rastoči Excellent SME družini.


Preberi več ...

ShoutEm predstavil ShoutEm V4!

24.06.2013

Pred kratkim je ShoutEm predstavil novo verzijo platforme za izdelavo mobilnih aplikacij, ShoutEm V4.


Preberi več ...

Celtra prejela novo investicijo v višini 4 milijone dolarjev!

18.01.2013

Celtra je naznanila, da je po investiciji od ameriških skladov GrandBanks Capital in Fairhaven Capital prejela novo investicijo v višini 4 milijonov ameriških dolarjev od sklada SoftBank Capital.


Preberi več ...