SI EN

NoviceRSS

21.03.2014
iSTUDIO predstavil novo ime, logo in slogan

18. marec, Zagreb - iSTUDIO je na dogodku iWENT predstavil svoje novo ime, logo, slogan in prihodnje načrte.


Pred kratkim je v Vintage Industrial Baru iSTUDIO za svoje stranke, medije in prijatelje predstavil novo ime, logo, slogan in predstavil svoje načrte za prihodnost. Celotni proces celotnega rebrandinga podjetja je potekal približno 6 mesecev, podjetje pa je sodelovalo s podjetjem Brandoctor, ki je specializirano za razvoj blagovnih znamk, kamor spada vizualna identiteta, strategija in snovanje novega imena. Po več mesecih trdega dela se je podjetje odločilo za ime Degordian z novim sloganom Makes you curious."

Za tako pomemben korak sta se ustanovitelja Daniel Ackermann in Tomislav Grubišić odločila iz več razlogov. Eden izmed pomembnih razlogov je, da podjetje nima ».com« domene in da se ime iSTUDIO povezuje z različnimi produkti in storitvami s katerimi se podjetje ne ukvarja, med drugim z Applom in njegovimi produkti (iPhone, iTunes, iPad,…). Prav tako tudi obstaja več tujih podjetij pod imenom iSTUDIO, ki se ukvarjajo s prodajo različnih storitev.

Ime Degordian vsebuje simboliko slavnega Gordijskega vozla, katerega naj bi bilo po legendi nemogoče odvezati. Tistemu, ki bi mu to uspelo, bi lahko osvojil cel svet. Podjetje je na dogodku spregovorilo tudi nekaj o svojih prihodnjih načrtih. Do konca letošnjega leta naj bi Degordian ustanovil še tri podružnice na tujih trgih, prvo že v kratkem. S širjenjem na nove trge bo podjetje do konca leta predvidoma odprlo več kot 20 novih delovnih mest.Novice portfeljskih družb

arhiv novic 2013 2012 2011 2010

Celtri se je pridružil Todd Taplin iz podjetja Adobe

16.12.2013

Celtra, največji igralec na področju rich media mobilnega oglaševanja, je na mesto izvršnega podpredsednika za prodajo, strategijo in storitve, zaposlila Todda Taplina.


Preberi več ...

iSTUDIO postal najboljši zaposlovalec na Hrvaškem!

09.12.2013

5. decembra je zaposlitveni portal MojPosao objavil seznam najboljših zaposlovalcev na Hrvaškem za leto 2013.


Preberi več ...

ShoutEm platforma integrirana s Shopify!

28.11.2013

Pred kratkim je družba sporočila, da je ShoutEm platforma za izdelavo in objavo mobilnih aplikacij integrirana s Shopify platformo za izgradnjo lastne spletne trgovine.


Preberi več ...

iSTUDIO postal certificirani partner za Google Analytics!

19.11.2013

Po nekaj mesečnem prijavnem postopku je iSTUDIO sklenil strateški dogovor z Googlom, da postane Google Analytics Certified Partner.


Preberi več ...

Nove priložnosti za TMG-BMC na novih trgih!

19.11.2013

Po vstopu na Kitajsko in v Rusijo je TMG-BMC razširil svojo distribucijsko mrežo v Indijo, J Afriko in Saudsko Arabijo, prva naročila za TMG100 sisteme pa je družba dobila tudi iz ZDA.


Preberi več ...

Romunija se je pridružila Excellent SME družini!

24.06.2013

Pred kratkim je Connet naznanil, da se je Romunija pridružila rastoči Excellent SME družini.


Preberi več ...

ShoutEm predstavil ShoutEm V4!

24.06.2013

Pred kratkim je ShoutEm predstavil novo verzijo platforme za izdelavo mobilnih aplikacij, ShoutEm V4.


Preberi več ...