SI EN

NoviceRSS

24.06.2013
Romunija se je pridružila Excellent SME družini!

Pred kratkim je Connet naznanil, da se je Romunija pridružila rastoči Excellent SME družini.


Certifikat Excellent SME Romania bo izdajala Romunska Zbornica za Trgovino in Industrijo (BCCI) v sodelovanju z bonitetno agencijo COFACE Romania. Excellent SME Romania je bil uradno predstavljen na tiskovni konferenci z izjemno udeležbo, ki sta jo vodila prof. Sorin Dumitriu, predsednik BCCI, in Constantin Coman, predsednik uprave Coface Romania. Dogodka so se udeležili novinarji, gospodarski svetovalci veleposlaništev v Romuniji, kot so Madžarska, Grčija in Poljska, ter predstavniki MSP-jev, člani in nečlani Zbornice, ki so izrazili interes za uporabo Excellent SME certifikata.

Certifikat Excellent SME lahko pridobijo le podjetja z visoko COFACE-ovo bonitetno oceno (6 ali več). Excellent SME je zato enostaven in učinkovit način za promocijo dobrih MSP-jev in posledično povečevanje zaupanja med podjetji. Povečanje zaupanja med podjetji v romunskem poslovnem okolju je tudi glavna prednost, ki jo od uvedbe Excellent SME Romania pričakujejo njegovi izdajatelji.

VečNovice portfeljskih družb

arhiv novic 2020 2019 2017 2016 2014 2013 2012 2011 2010

Celtri se je pridružil Todd Taplin iz podjetja Adobe

16.12.2013

Celtra, največji igralec na področju rich media mobilnega oglaševanja, je na mesto izvršnega podpredsednika za prodajo, strategijo in storitve, zaposlila Todda Taplina.


Preberi več ...

iSTUDIO postal najboljši zaposlovalec na Hrvaškem!

09.12.2013

5. decembra je zaposlitveni portal MojPosao objavil seznam najboljših zaposlovalcev na Hrvaškem za leto 2013.


Preberi več ...

ShoutEm platforma integrirana s Shopify!

28.11.2013

Pred kratkim je družba sporočila, da je ShoutEm platforma za izdelavo in objavo mobilnih aplikacij integrirana s Shopify platformo za izgradnjo lastne spletne trgovine.


Preberi več ...

iSTUDIO postal certificirani partner za Google Analytics!

19.11.2013

Po nekaj mesečnem prijavnem postopku je iSTUDIO sklenil strateški dogovor z Googlom, da postane Google Analytics Certified Partner.


Preberi več ...

Nove priložnosti za TMG-BMC na novih trgih!

19.11.2013

Po vstopu na Kitajsko in v Rusijo je TMG-BMC razširil svojo distribucijsko mrežo v Indijo, J Afriko in Saudsko Arabijo, prva naročila za TMG100 sisteme pa je družba dobila tudi iz ZDA.


Preberi več ...

ShoutEm predstavil ShoutEm V4!

24.06.2013

Pred kratkim je ShoutEm predstavil novo verzijo platforme za izdelavo mobilnih aplikacij, ShoutEm V4.


Preberi več ...

Celtra prejela novo investicijo v višini 4 milijone dolarjev!

18.01.2013

Celtra je naznanila, da je po investiciji od ameriških skladov GrandBanks Capital in Fairhaven Capital prejela novo investicijo v višini 4 milijonov ameriških dolarjev od sklada SoftBank Capital.


Preberi več ...