SI EN

NoviceRSS

28.11.2013
ShoutEm platforma integrirana s Shopify!

Pred kratkim je družba sporočila, da je ShoutEm platforma za izdelavo in objavo mobilnih aplikacij integrirana s Shopify platformo za izgradnjo lastne spletne trgovine.


Novo Shopify ShoutEm aplikacijo je možno kupiti v Shopify App Store-u, kjer je objavljena med najbolj priljubljenimi aplikacijami. Z integracijo ShoutEm platforme s Shopifyevo je mogoče spletno trgovino s samo enim klikom spremeniti v mobilno trgovino za različne mobilne naprave (pametni telefoni, tablice, itd.). Mobilno trgovino je mogoče enostavno uskladiti s celostno vizualno podobo blagovne znamke, podprta je distribucija prek vseh platform - Google Play, App Store in odpiranje HTML5 aplikacije neposredno iz brskalnika, prav tako je vključena možnost pošiljanja eksluzivnih ponudb, kuponov in nagrad, med pomembnejše funkcionalnosti pa spada tudi neposredna povezava z obstoječo Spotify spletno trgovino, kji omogoča izvedbo nakupa. V mobilni trgovini je omogočeno tudi ti. push obveščanje in interakcija prek družbenih omrežij, kar spodbuja aktivnost strank.

Shopify je ena najbolj uveljavljenih platform za enostavno in hitro izdelavo spletne trgovine, na kateri trenutno deluje več kot 70.000 spletnih trgovin prek katerih se proda za več kot 2 milijardi $ izdelkov. Med uporabniki so tudi znana podjetja kot so Tesla Motors, Gatorade, Forbes, Amnesty International, Encyclopedia Britannica, CrossFit  in še mnogo drugih.Novice portfeljskih družb

arhiv novic 2020 2019 2017 2016 2014 2013 2012 2011 2010

Celtri se je pridružil Todd Taplin iz podjetja Adobe

16.12.2013

Celtra, največji igralec na področju rich media mobilnega oglaševanja, je na mesto izvršnega podpredsednika za prodajo, strategijo in storitve, zaposlila Todda Taplina.


Preberi več ...

iSTUDIO postal najboljši zaposlovalec na Hrvaškem!

09.12.2013

5. decembra je zaposlitveni portal MojPosao objavil seznam najboljših zaposlovalcev na Hrvaškem za leto 2013.


Preberi več ...

iSTUDIO postal certificirani partner za Google Analytics!

19.11.2013

Po nekaj mesečnem prijavnem postopku je iSTUDIO sklenil strateški dogovor z Googlom, da postane Google Analytics Certified Partner.


Preberi več ...

Nove priložnosti za TMG-BMC na novih trgih!

19.11.2013

Po vstopu na Kitajsko in v Rusijo je TMG-BMC razširil svojo distribucijsko mrežo v Indijo, J Afriko in Saudsko Arabijo, prva naročila za TMG100 sisteme pa je družba dobila tudi iz ZDA.


Preberi več ...

Romunija se je pridružila Excellent SME družini!

24.06.2013

Pred kratkim je Connet naznanil, da se je Romunija pridružila rastoči Excellent SME družini.


Preberi več ...

ShoutEm predstavil ShoutEm V4!

24.06.2013

Pred kratkim je ShoutEm predstavil novo verzijo platforme za izdelavo mobilnih aplikacij, ShoutEm V4.


Preberi več ...

Celtra prejela novo investicijo v višini 4 milijone dolarjev!

18.01.2013

Celtra je naznanila, da je po investiciji od ameriških skladov GrandBanks Capital in Fairhaven Capital prejela novo investicijo v višini 4 milijonov ameriških dolarjev od sklada SoftBank Capital.


Preberi več ...