SI EN

NoviceRSS

13.11.2014
Portfelju RSG Kapital se pridružuje 4thOffice

Družbam v portfelju RSG Kapital se je junija letos pridružila družba Marg s svojim sistemom 4thOffice, inovativno spletno poslovno rešitvijo, ki s prenosom konceptov iz družabnih omrežij v poslovno okolje izboljšuje poslovne procese in omogoča učinkovitejše sodelovanje ter izmenjavo informacij med sodelavci.


4thOffice je hitro učljiv, inteligentni sistem, ki z uporabo semantičnih orodij omogoča interakcijo in sodelovanje med poslovnimi uporabniki. Orodje z enim klikom omogoči akcije, ki temeljijo na učenju iz preteklega ravnanja. Za podjetje je namestitev brezplačna in ne zahteva implementacije in usposabljanja. Poleg osnovnega upravljanja dokumentov obsega tudi podporo standardnim delovnim postopkom (poročanje, potni nalogi, usklajevanje sestankov...) in podpira operativne delovne postopke kot so nabava, fakturiranje, spremljanje terjatev in upravljanje računov. V celoti podpira projektni management in omogoča spletno arhiviranje dokumentov. Orodje je enotna točka za komunikacijo med zaposlenimi in podjetjem, do njega pa je mogoče dostopati prek PC, prenosnega računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Leta 2013 je družba s svojo rešitvijo prepričala britanski sklad tveganega kapitala Notion Capital, ki se ukvarja s financiranjem seed in A rund v podjetjih na področju naprednih rešitev v oblaku in spletnih delovnih okolij, ter pridobila investicijo za širitev na britanski trg. Notion capital je sodeloval tudi v letošnji rundi financiranja, v kateri poleg njih in RSG Kapital sodeluje tudi Ben White, eden najbolj znanih podjetnikov v Veliki Britaniji, ki je ustanovil in uspešno prodal že tri družbe, v zadnjih letih pa investira v obetajoča tehnološka podjetja.

Z novo investicijo bo Marg okrepil predvsem prodajne in marketinške aktivnosti na novih trgih ter pospešil nadaljnji razvoj 4thOffice. Slednjega trenutno uporablja več kot 18.000 slovenskih in tujih uporabnikov, podjetje pa je za produkt prejelo tudi nagrado Najpodjetniška ideja 2013/2014.

Orodje 4thOffice lahko brezplačno preizkusite tudi na naslovu https://www.4thoffice.si/web/#introduction.Novice RSG Kapital

arhiv novic 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006

RSG Kapital sodeloval na prvem Slovensko-izraelskem dnevu znanosti in inovacij

14.02.2014

Ljubljana, 9. februar 2014 – V Ljubljani je potekal prvi Slovensko-izraelski dan znanosti in inovacij, ki ga je v sodelovanju s Kemijskim inštitutom (KI) kot gostiteljem dogodka, organiziralo Veleposlaništvo RS v Tel Avi...


Preberi več ...