SI EN

O nas

Izkušnje

RSG Kapital je družba za upravljanje tveganega kapitala, katere poslanstvo je zapolnitev kapitalske vrzeli oziroma pomanjkanja virov financiranja za podjetja v zgodnjih razvojnih fazah. Ekipa RSG Kapital ima bogate izkušnje in komplementarna znanja, kar je družbi omogočilo, da se v času od ustanovitve leta 2006 uveljavi kot kompetenten in kredibilen partner podjetjem v zgodnjih razvojnih fazah ter pomemben akter v procesu spodbujanja podjetništva in razvoju trga tveganega kapitala v regiji.

Dodajamo vrednost

Z investicijami v perspektivna mlada podjetja v zgodnjih fazah RSG Kapital spodbuja podjetniško iniciativo in s tem prispeva k dinamičnemu gospodarskemu okolju in gospodarski rasti. Vendar pa RSG Kapital podjetjem, v katera investira svoj kapital, nudi mnogo več kot le denarno pomoč. S svojimi izkušnjami z vodenjem podjetij ter z mrežo partnerjev v Sloveniji in v tujini omogoča podjetniku učinkovitejše poslovanje, pomoč pri optimizaciji poslovnega modela in finančnih konstrukcij, hitrejše odpiranje prodajnih poti ter povezavo z raziskovalnimi institucijami.

Zavezanost k uspehu

RSG Kapital se aktivno vključuje v ustvarjanje dinamičnega in spodbudnega gospodarskega okolja ter povezuje široko mrežo partnerskih institucij, s čimer lahko prispeva k vzpostavitvi sodelovanja med zainteresiranimi subjekti in posredno poveča možnost za uspeh posameznega projekta ali podjetja. Skozi učinkovit proces odločanja in s profesionalnim odnosom do vseh partnerjev si prizadevamo soustvarjati uspešne podjetniške zgodbe, naša dodana vrednost pa je v nenehnem nadgrajevanju znanja in izkušnjah tima. Svetujemo in pomagamo vam ne samo doseči, temveč tudi preseči vaše cilje!