SI EN

Portfelj

Celtra

Celtra se na trgu mobilnega oglaševanja uveljavlja s svojo prilagodljivo in uporabniku prijazno platformo AdCreator. Gre za SaaS (software-as-a-service) platformo, ki omogoča hitro in enostavno oblikovanje in distribucijo ti. rich-media oglasov za mobilne naprave ali spletne strani prilagojene mobilnim klientom.


Preberi več ...

Efos

Efos od leta 2007 razvija kompleksne informacijske sisteme namenjene uporabi na področju okolja in zdrave prehrane.


Preberi več ...

Edition® Digital

Edition® Digital platforma omogoča enostavno in učinkovito ustvarjanje in objavljanje dinamičnih in interaktivnih digitalnih vsebin na vseh napravah – namiznih računalnikih, tablicah in pametnih telefonih (cross-screen).


Preberi več ...

Marg

Marg že od leta 2004 razvija rešitve s področja »social entreprise« poslovanja. Margova rešitev v oblaku 4thOffice s prenosom konceptov iz družabnih omrežij v poslovno okolje izboljšuje poslovne procese in omogoča učinkovitejše sodelovanje ter izmenjavo informacij med sodelavci.


Preberi več ...

Connet

Connet je visokotehnološko podjetje, ki deluje na področju zagotavljanja varnosti na spletu in je za svoje produkte prejelo več nagrad za inovativnost tehnologije in koncepta. Podjetje je tudi aktivni partner v projektu EU Trustmarks v okviru izvajanja Digitalne agende EU, ki ureja področje digitalnega poslovanja znotraj EU in politiko EU na tem področju v odnosu do drugih držav.


Preberi več ...

TMG-BMC

Podjetje TMG-BMC trži sisteme in storitve za optimizacijo trenažnih in rehabilitacijskih procesov v vrhunskem športu in medicini, ki temeljijo na patentirani metodi tenziomigrafija (TMG).


Preberi več ...