SI EN

Edition® Digital


Edition® Digital

Edition® Digital platforma omogoča enostavno in učinkovito ustvarjanje in objavljanje dinamičnih in interaktivnih digitalnih vsebin na vseh napravah – namiznih računalnikih, tablicah in pametnih telefonih (cross-screen).


Edition® Digital platforma obsega celovit nabor orodij za ustvarjanje digitalnih vsebin, uporabljajo pa jo lahko tako posamezniki in manjše produkcijske ekipe kot veliki založniki. Vključuje tako povsem osnovne funkcionalnosti kot so povezave, dodajanje slik in video posnetkov, kot tudi bolj napredne, kot so orodje za animacije, napredni SEO (Search Engine Optimisation) in napredna analitika. Ključno vodilo pri razvoju Edition Digital je enostavnost uporabe, pri čemer pa ustvarjalci platforme razumejo pomembnost kreativnega pristopa pri podajanju vsebin.  Edition® Digital je »platform agnostic«, zato je prikaz vsebin brez dodatnih prilagoditev ob produkciji možen na različnih mobilnih ali spletnih platformah in različnih napravah. Razvita je kot storitev v oblaku (SaaS) ter omogoča integracijo družbenih medijev, oglaševanja in CRM sistemov.

Edition® Digital za svoje komunikacije uporablja več kot tisoč podjetij iz 17 držav, med njimi so tudi večja globalna podjetja kot so Mazda (UK, ZDA, Kanada, Australija), Land Rover, Boots, Marks&Spencer, British Telecom, Esprit, Fiat, BNP Paribas, Barclays, Sainsburys, Argos, Yamaha, British Airways in pa tudi uspešna slovenska podjetja kot so Akrapovič, Adria Mobil, Telemach, Porsche Slovenija, Telekom in številna druga.