SI EN

Degordian


Degordian

Degordian od leta 2009 deluje na področju družbenih medijev in svojim strankam nudi celoten nabor storitev na tem področju.


Podjetje svojim strankam ponuja celoten nabor storitev na področju družbenih medijev, od ideje do realizacije. Njihove storitve vključujejo izdelavo Facebook strani, vodenje Facebook akcij, oglaševanje na Facebooku ter oblikovanje in razvoj Facebook aplikacij, v zadnjih dveh letih pa družba intenzivno razvija tudi produkte s področja družbenih medijev, in sicer Mediatoolkit, Social Puzzle in SocialNumbers.

Mediatoolkit je orodje, ki analizira spletne strani in glede na všečkanje in deljenje vsebin na socialnih omrežjih s pomočjo posebnega algoritma napove, katere vsebine bodo najbolj viralne in jim bo popularnost naraščala. Namenjeno je vsem, ki se ukvarjajo z digitalnimi mediji, predvsem bloggerjem, novinarjem in urednikom.

Socialnumbers.com je statistični portal, ki nudi statistike o obiskanosti Facebook strani, zanimive predvsem za managerje blagovnih znamk, novinarje, blogerje, razne agencije in za vse ostale, ki jih zanima Facebook marketing.

Socialpuzzle je nabor enostavnih in cenovno ugodnih Facebook aplikacij (modulov), ki jih stranke uporabljajo pri akcijah na svojih Facebook straneh.