SI EN

Marg


Marg

Marg že od leta 2004 razvija rešitve s področja »social entreprise« poslovanja. Margova rešitev v oblaku 4thOffice s prenosom konceptov iz družabnih omrežij v poslovno okolje izboljšuje poslovne procese in omogoča učinkovitejše sodelovanje ter izmenjavo informacij med sodelavci.


4thOffice je spletna poslovna rešitev, ki z vzpostavitvijo fleksibilnega delovnega okolja po meri zaposlenih podjetjem poenostavlja poslovanje, zaposlenim pa omogoča, da svoje delo opravijo kjerkoli in kadarkoli. Podpira hitro komunikacijo med sodelavci, enostavno izmenjavo dokumentov, poenostavitev pisarniških procesov in učinkovito vodenje projektov. Z uporabo 4thOffice se v podjetju zmanjša poraba papirja ter število neproduktivnih sestankov, nižji pa so tudi stroški telefona in službenih potovanj. S 4thOffice postane podjetje bolj odzivno in fleksibilno, vodstvo pa ima ves čas pregled nad dogajanjem.

Trenutno 4thOffice, ki je tudi prejemnik nagrade Najpodjetniška ideja 2013/2014, uporablja več kot 18 tisoč slovenskih in tujih uporabnikov.