SI EN

MountVacation


MountVacation

MountVacation.com je spletni rezervacijski sistem z največjo ponudbo gorskih počitnic v Evropi. Poleg raznolike ponudbe MountVacation.com ponuja možnost dinamičnega sestavljanja počitniških aranžmajev, s cloud-booking platformo pa v svojo ponudbo vključuje tudi manjše ponudnike storitev.


Baza MountVacation.com obsega več kot 300.000 različnih počitniških paketov na 400 turističnih destinacijah v Evropi. Sistem uporabnikom omogoča enostavno sestavljanje in rezervacijo počitnic prilagojenih njihovim potrebam in željam, s kombiniranjem različnih storitev kot so namestitev, najem športne opreme, prevozi, organizacija izletov, nakup smučarskih vozovnic...

S cloud-booking platformo, ki jo uporablja več kot dva tisoč partnerjev, MountVacation.com v svojo bazo vključuje tudi manjše ponudnike namestitev in zagotavlja pestrejšo izbiro uporabnikom ter s tem sledi svojemu ključnemu cilju – postati vodilni spletni rezervacijski sistem za gorski turizem v Evropi.

Z zimskim gorskim turizmom se v Evropi letno ustvari prek 15 milijard EUR, samo v Alpah pa letno počitnikuje več kot 35 milijonov smučarjev. MountVacation bo s svežim kapitalom lahko hitreje razvijal svojo ponudbo in nudil učinkovitejšo podporo strankam ter s tem izkoristil pozitivne trende na področju spletnih rezervacij in turizma.