SI EN

ShoutEm


ShoutEm

ShoutEm platforma za izdelavo in objavo mobilnih aplikacij omogoča enostavno in hitro izdelavo »native« ali »web-based« mobilnih aplikacij povsem brez programiranja.


ShoutEm platforma je bila razvita s ciljem, da omogoči kar najboljšo uporabniško izkušnjo na zaslonih mobilnih naprav, zato so njen osrednji del tehnologije, ki zagotavljajo optimalno uporabniško izkušnjo v obeh primerih, torej ko gre za native ali za web-based aplikacije. Vodilo pri razvoju platforme je omogočiti enostavno izdelavo aplikacij, ki je tako strnjena v tri enostavne korake: vnos vsebin – oblikovanje – objava.

Platforma podpira avtomatiziran prenos vsebin in spletnih storitev. Po vnosu vsebine v aplikacijo ShoutEm poskrbi za distribucijo z enotno uporabniško izkušnjo na različnih platformah (Android, iOS), prav tako omogoča enostaven prenos aktivnosti v okviru aplikacije na vsa večja socialna omrežja. K enostavnosti uporabe dodatno pripomoreta možnosti predogleda in objave aplikacije z enim klikom.

Dodatne funkcionalnosti platforme vključujejo uporabniku prijazno nadzorno ploščo, podrobno analitiko in statistiko, CMS integracijo, poleg tega pa še podporo, kontinuiran razvoj in kompatibilnost s prihodnjimi verzijami operacijskih sistemov (iOS in Android).

Platforma je organizirana v več vertikal, med katerimi so glasba, šport, mediji... Medtem ko ShoutEm s svojo platformo naslavlja predvsem trg malih uporabnikov, ki si neželijo ali ne morejo privoščiti izdelave dragih lastnih aplikacij, so med njihovimi strankami in partnerji tudi T-mobile, The Next Web, Ning/Glam Media, eZPublish, The Orchard in drugi.